Gyülekezéssel kapcsolatos információk, 2020. június

Kedves testvéreink és barátaink!

Nagyon hálásak vagyunk az Úrnak az eddigi istentiszteletekért, amelyeket az imaház udvarán tarthattunk meg, különleges öröm volt az együtt való úrvacsorázás pünkösd második napján. Az Úré legyen a hála! Vasárnap, június 7.-én szeretnénk újra úrvacsorát tartani, hogy azok is részesüljenek belőle, akik nem vehettek részt a hétfő esti istentiszteleten.

Szeretnénk a fokozatosság elvét követve haladni, ami az istentiszteleteinket illeti. Az újabb rendelkezésekig ezek a következőképpen alakulnak:

Az udvaron megtartott istentiszteleteinken továbbra is fontos betartani a higiéniai szabályokat. Kérjük szépen a maszk viselését is. Nincs korlátozás a résztvevők életkorát illetőleg, jöhetnek idősek is, gyermekek is (szülői felügyelettel), viszont azok, akik gyengélkednek testileg akár köhögés, láz, vagy más tünetek miatt, maradjanak otthon.

Vasárnap, június 7-én a kétféle istentisztelet (az online és az udvari) helyet cserél, mivel az időjáráselőrejelzés szerint délután esőre lehet számítani. Így délelőtt kivételesen 10 órakor kezdődik az istentiszteletünk az udvaron, az online istentisztelet délután 18 órakor.

Az úrvacsorázás a délelőtti istentisztelet alatt történne, szeretettel várunk mindenkit, beleértve az idős testvéreket is. Azok is úrvacsorázzanak, akik a jelenlevők közül részt vettek az úrvacsorán pünkösd második napján!

Vasárnap, június 14-én egy további lépést szeretnénk tenni és mindkét istentiszteletet az imaház udvarán megtartani. Délelőtt 9 órától kezdődne az istentisztelet (imaóra, igehirdetés), és a befejezés után maradna idő arra, hogy mindenki hazamenjen és 11 órától megkezdődhessenek a csoportos online bibliaórák. Délután 18 órakor kezdődik az istentisztelet.

A csütörtöki istentiszteletek továbbra is az imaház udvarán lesznek megtartva, 18 órai kezdettel.

Amennyiben az időjárás előrejelzés kedvezőtlennek minősül, bármely istentisztelet előtt legalább 2 órával értesítünk mindenkit a gyülekezet honlapján és Facebook oldalán.

Az Evangélium Hangja Rádió (FM 92.1) továbbra is sugározza istentiszteleteinket vasárnaponként délután 15 órától és este 21 órától. A csütörtöki istentiszteletet pénteken este 18 órától hallgathatjuk meg.

Imádkozzunk továbbra is egymásért, gyülekezetünkért, az elveszett emberek előtti bizonyságtételünkért, hogy a Krisztus által kínált üdvösség elfogadását eredményezze!